Elektromobily testujú za polárnym kruhom. Nové BMW i4 má dojazd až 600 km.

BMW i4, iNEXT a iX3 už prechádzajú testami za severným polárnym kruhom.
Vydané 26. marca 2019 / Autor / Obsahuje tieto témy: , , , , , ,

BMW už testuje jazdné vlastnosti pripravovaného elektromobilu i4, novinku predstavuje sérii fotografií a prostredníctvom videa, kde možno sledovať aj ďalšie dva elektromobily iX3 a iNEXT. Všetky majú veľmi vysoké ambície.

 

BMW i4 bude nový elektromobil, pravdepodobne sa stane nástupcom súčasnej generácie vozidiel BMW 4 Gran Coupe. Jeho elektrický dojazd 600 km a max. rýchlosť 200 km/h napovedajú o jeho potenciáli byť každodenným automobilom. Na rozdiel od odvážnych elektrických konceptov bude i4 vyzerať ako „bežné BMW“.

BMW i4

 

BMW iX3 príde na trh už budúci rok a bude vychádzať zo súčasného SUV X3. V elektrickej verzii ponúkne pohon BMW eDrive.

INZERCIA

BMW iX3

 

Inzercia

BMW iNEXT bol donedávna iba pútavý a veľmi smelý koncept, teraz sa formuje do podoby produkčného SUV s luxusným charakterom, čisto elektrickým pohonom a úplne novým podvozkom. Automobil stojí na novej modulárnej platforme, ktorú výrobca mieni využívať naprieč celým modelovým spektrom elektromobilov. Tých má byť do roku 2025 až dvanásť.

BMW iNEXT

 

 

Pokračujte na ďalší príspevok »



Fenomén

6 dôvodov, prečo zmenila televízia svet

  • Televízia od svojho vzniku zohrala nepopierateľnú úlohu v zmene spoločnosti a postupom času sa stala jedným z najvýznamnejších médií vôbec. Jej vplyv sa dotkol takmer každej oblasti ľudského života a ovplyvnil spôsob, ako vnímame svet okolo nás.
  • Televízory sa tak stali základným zariadením domácnosti a dnes sú neoddeliteľnou súčasťou každodenného života.